Canon imageRUNNER ADVANCE DX 4900 sorozat

Növelje üzleti környezete termelékenységét egy intelligens és fenntartható A3-as, fekete-fehér, multifunkciós készülékkel.

Növelje a hatékonyságot

A nagy sebességű nyomtatás és a precíz beolvasás, valamint a továbbfejlesztett médiakezelés és papírtípus-támogatás az innovatív technológiák révén könnyedén felgyorsíthatja az üzleti termelékenységet.

Nyomtasson közvetlenül a felhőből

A uniFLOW Online Express lehetővé teszi a felhőalapú együttműködést a dokumentumokhoz való egyszerű hozzáféréssel, a felhasználói hitelesítéssel és a központosított eszközkezeléssel.

Védelem a külső támadásokkal szemben

TPM 2.0 és WPA3 támogatással, a rendszer indításkor történő ellenőrzéssel, Platform Firmware Resiliency funkcióval (NIST SP800-193) és automatikus helyreállítással, valamint McAfee Embedded Control szoftverrel a hálózat, a dokumentumok és a készülék védelme érdekében.

Maximalizálja az eszköz rendelkezésre állását

A könnyű szervizelhetőség, amely révén minimálisra csökkenthető a szervizmérnök-látogatások száma, magába foglalja a maszatmentes tonertartályt, a távoli felügyeletet, amely automatikusan megrendeli a fogyóeszközöket és a hosszú élettartamú alkatrészeket.

Kisebb mértékű környezetkárosító hatás

Az ECO helyreállítási mód csökkenti az energiafogyasztást és az üzemeltetési költségeket, mivel a mozgásérzékelő segítségével a készülék automatikusan visszaáll alvó üzemmódból, a kialakítás és a technológiák pedig minimalizálják a zajártalom okozta kellemetlenségeket.

Készítsen nagy felbontású nyomatokat

A kiváló képminőséget a továbbfejlesztett simítási technológia és a javított képátmenet biztosítja, amely éles vonalakat és tiszta szöveget eredményez nagy sebesség mellett, még kis méretben is.

Korszerűsítse a munkafolyamatokat

Gyorsan és intuitív módon hozzáférhet a funkciókhoz a testre szabható kijelző képernyőjén, amely a gyakran használt műveletek parancsikonjait tartalmazza, vagy pedig távolról a Canon PRINT Business alkalmazáson keresztül. 

[#tulajdonsagok#]
Vissza Ajánlatkérés
pageup