Canon imageRUNNER ADVANCE DX 3900 sorozat

Innovatív, biztonságos és megbízható A3-as színes multifunkciós készülékek a hibrid munkakörnyezet hatékonyságának és a felhőalapú együttműködés támogatására.

Dokumentumkezelési munkafolyamatok felgyorsítása

Fokozza a hatékonyságot a nagy sebességű és kiváló pontosságú szkennelés, az új, akár 35 lap/perces nyomtatási sebesség, valamint a többféle típusú papír támogatását biztosító továbbfejlesztett médiakezelés segítségével.

Fokozott biztonság

A dokumentumokat, hálózatokat és eszközöket számos átfogó biztonsági funkció védi, többek között a Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) automatikus rendszer-helyreállítással, valamint a TPM 2.0- és WPA3-támogatás.

Felhőalapú csatlakozás

A felhőben történő együttműködést az intelligens uniFLOW Online Express szoftver teszi lehetővé, amely a dokumentumokhoz való egyszerű hozzáférés mellett központosított eszközmenedzsmentet és biztonságos felhasználóhitelesítési protokollokat is biztosít.

Problémamentes szervizelhetőség

A Canon elkenődésmentes tonertartályának és a távoli megfigyelésnek köszönhetően a toner és más fogyóeszközök is egyszerűen cserélhetők, ezáltal csökkentheti az állásidőt, és kevesebbszer kell technikushoz fordulnia.

Élénk képminőség

Az állandó nyomtatási sebesség révén nagy, 1200 dpi felbontású, élénk színű képeket nyomtathat, az automatikus árnyalatbeállítás pedig automatikusan korrigálja a nyomtatási denzitást és a színtónust.

Intuitív és biztonságos használat

A parancsikonok és az egyérintéses munkafolyamatok hatékony dokumentumkezelést biztosítanak – a Canon PRINT Business alkalmazáson keresztül történő távműködtetéssel gondoskodhat a felhasználók biztonságáról, valamint opcionális, mikroorganizmusok ellen védő bevonattal láthatja el a készülékek leggyakoribb érintési pontjait.

Fenntartható működés

A csendes működésnek köszönhetően a készülék használata minimális működési zajjal jár, így zökkenőmentesen integrálható a hibrid munkakörnyezetekbe, míg az "Eco Recovery" mód az energiafogyasztás csökkentésével járul hozzá az alacsonyabb üzemeltetési költségekhez. 

[#tulajdonsagok#]
Vissza Ajánlatkérés
pageup