Canon imageRUNNER C3326i

Növelje a dokumentumok biztonságát és csökkentse a nyomtatási költségeket az energiahatékony, színes A3-as multifunkciós nyomtatóval.

Egyérintéses működtetés

Fokozza a termelékenységet a megjelenítési beállítások testreszabásával és a korábbi feladatok mentésével a gyors és egyszerű, egyérintéses munkafolyamatok érdekében.

Mindenre kiterjedő biztonság

Platform Firmware Resiliency funkció automatikus rendszer-helyreállítással, TLS1.3 és WPA3 támogatása, valamint kéttényezős felhasználói hitelesítés. Fokozza tovább a biztonságot a Canon innovatív, önállóan kezelhető biztonsági navigátorával.

Fokozza a fenntarthatóságot

Az energiatakarékos funkciók csökkentik az energiafogyasztást, míg az olyan innovatív megoldások, mint az Eco tűzés, csökkentik a fogyóeszközigényt.

Hibátlan megbízhatóság

Élvezze a gondtalan használatot a díjnyertes imageRUNNER technológiából kifejlesztett készüléktartósságnak köszönhetően, amely optimális nyomtatási hatékonyságot és maximális üzemidőt garantál.

Dolgozzon a felhőben

Felhőalapú nyomtatáskezelési megoldásunk, a beágyazott uniFLOW Online Express segítségével központilag kezelheti eszközeit a nagyobb hatékonyság és a jobb nyomtatási minőség érdekében.

Feldolgozási hatékonyság

A fejlett médiatámogatásnak, valamint az utófeldolgozási lehetőségeknek köszönhetően könnyedén válthat a médiatípusok- és méretek között, a fejléceket és az indexlapokat is beleértve. 

[#tulajdonsagok#]
Vissza Ajánlatkérés
pageup