Canon imageRUNNER 1643 II sorozat

Rendkívül hatékony A4-es, fekete-fehér multifunkciós készülékek kifejezetten gyors szkennelési lehetőségekkel és fejlett csatlakoztathatósággal.

Dolgozzon okosabban az innovatív technológiákat használó intelligens dokumentum-munkafolyamatokkal

Optimalizálja munkáját a gyors, hatékony nyomtatás és szkennelés érdekében a beépített programok és a speciális testreszabási lehetőségek segítségével.

Megnövelt hatékonyság: Növelje munkafolyamatai hatékonyságát gyors kimeneti lehetőséggel, nagy bemeneti papírkapacitással és sokféle nyomathordozó támogatásával.

Intuitív vezérlés: Könnyedén működtethető, színes érintőképernyő teszi lehetővé képernyőn kiválasztható ikonokkal a mindennapi feladatok egyszerű személyre szabását.

Optimalizált csatlakoztathatóság: Használja ki a felhőalapú tárolási és mobil csatlakozási megoldások széles választékát, beleértve a Canon uniFLOW Online*-t a speciális szkennelési munkafolyamatokhoz.

Fokozott biztonság: Tartsa kezében a hozzáférést az eszközökhöz és dokumentumokhoz, és őrizze meg fájljai bizalmas jellegét sokféle fejlett biztonsági és titkosítási lehetőséggel.

Kompakt kialakítás: Rugalmas, helytakarékos kialakítását kis méretű irodákhoz optimalizálták.

Fenntarthatóság: Az újrahasznosítható all-in-one kazettákkal és a fejlett, alacsony energiafogyasztású tonertechnológiával minimálisra csökkentheti a környezetre gyakorolt hatást.

Alapgép

Nyomtatás műszaki adatai

Másolás műszaki adatai

Szkennelés műszaki adatai

Küldés jellemzői

Tárolás jellemzői

Biztonsági jellemzők

Környezeti jellemzők

Szoftver- és nyomtatásmenedzsment

Fogyóeszközök

Hardvertartozékok

Rendszer és vezérlő lehetőségek

További opciók

Vissza Ajánlatkérés
pageup