Canon imageRUNNER ADVANCE DX C259/C359 sorozat

Kompakt, intelligens, színes A4-es multifunkciós készülékek, amelyek a gyors nyomtatási és beolvasási sebességnek köszönhetően maximális hatékonyságot biztosítanak.

A produktivitás növelése

Maximális hatékonyság és a papírfelhasználás csökkentése – a nagy színes kijelzőn keresztül nyomtatás előtt eltávolíthatja az üres oldalakat, áttekintheti a dokumentumot és szerkesztheti a tartalmat is.

Felhőalapú csatlakozás

A uniFLOW Online Express lehetővé teszi a flottaeszközök központi kezelését, a felhasználói hozzáférés-vezérlést és fokozza a biztonságot.

Mindenre kiterjedő biztonság

TPM 2.0 és WPA3 támogatással, a rendszer indításkor történő ellenőrzéssel, Platform Firmware Resiliency funkcióval (NIST SP800-193) és automatikus helyreállítással, valamint McAfee Embedded Control szoftverrel a hálózat, a dokumentumok és a készülék védelme érdekében.

Kompakt, helytakarékos kivitel

Kis helyigény és súly az asztali és padlón álló konfiguráció esetében egyaránt, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz bármilyen méretű üzleti környezetben könnyen elférjen.

Kisebb mértékű környezetkárosító hatás

Az olyan innovatív, energiatakarékos funkcióknak köszönhetően, mint az alvó üzemmód és az alacsony olvadáspontú toner, csökkentheti nyomtatási és szkennelési költségeket, valamint a környezetre gyakorolt hatást

Készítsen nagy felbontású nyomatokat

Felgyorsítja a digitális feldolgozást a kiváló minőségű szkenneléssel, beleértve a digitális kiigazítást és a speciális foltmentes üveget is. 

[#tulajdonsagok#]
Vissza Ajánlatkérés
pageup