Canon imageRUNNER C1530 sorozat

Bővítse eszközállományát egy gyors, kompakt multifunkciós nyomtatóval, amely egyszerűsíti a dokumentumok digitalizálását, valamint intuitív felhasználói élményt biztosít.

Személyre szabott felhasználói élmény

Gyorsítsa fel mindennapi feladatait a színes érintőkijelző személyre szabásával és az integrált munkafolyamatokkal.

Gyors dokumentum-digitalizálás

Növelje a produktivitást automatizált szkennelési, tárolási és keresési munkafolyamatokkal, valamint nagy papírkapacitással a nagyobb volumenű munkákhoz.

A felhő ereje

Csökkentse a költségeket és egyszerűsítse a nyomtatásmenedzsmentet a uniFLOW felhőalapú megoldás funkcióival, mint például az intelligens auditálás, költségtervezés és jelentéskészítés.

Fokozott biztonság

A beágyazott McAfee-védelem és SIEM-támogatás mellett biztonságban tudhatja eszközét és adatait, hiszen ezek a rendszerek valós időben észlelik a fenyegetéseket, és reagálnak a biztonsági incidensekre.

Központi eszközkezelés

A uniFLOW-csatlakoztathatóságnak és az e-Maintenance távoli diagnosztikának köszönhetően könnyedén kezelhet több hálózatra csatlakoztatott nyomtatókat is az eszközök üzemidejének maximalizálása érdekében.

A fenntarthatóság támogatása 

Az automatizált papír nélküli feldolgozásnak és az eszközszintű nyomtatási beállításoknak, valamint az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően minimálisra csökkentheti a pazarlást és az eszköz üzemeltetési költségeit egyaránt.

[#tulajdonsagok#]
Vissza Ajánlatkérés
pageup