CANON IRA4225I

Canon imageRUNNER ADVANCE 4225i Hatékony nyomtatást és intelligens dokumentumkezelési munkafolyamatokat kínál az elfoglalt munkacsoportok és kis szervezeti egységek számára. Canon iRA 4225i

  • 25 lap/perc sebességű monokróm készülék
  • 21,3 cm-es érintőképernyő
  • imageRUNNER ADVANCE Platform
  • Akár 4890 lapos papírkapacitás
  • Moduláris kialakítás
  • Zökkenőmentes integráció
  • Rugalmas befejező egységek

Termelékenység
Egyedi felhasználói élményben lehet része a nagyméretű – 21,3 cm-es –, színes érintőképernyő és annak intuitív, testre szabható menüi révén.
A személyre szabási funkciók leegyszerűsítik és automatizálják a felhasználó által gyakran elvégzett feladatokat.
A színes kétoldalas beolvasás és küldés az adatformátumok, például a kereshető szövegű PDF és az Office Open XML (PowerPoint) beépített támogatásával lehetővé teszi a digitális tartalom ismételt felhasználását és új célokra való alkalmassá tételét.
A nagy teljesítményű dokumentum- és beolvasáskezelési megoldások széles skálájával történő integrálás lehetősége végfelhasználók közötti folyamatoptimalizálási képességeket biztosít.
Robusztus kialakítás és akár 4980 lapos papírkapacitás áll az elfoglalt szervezeti egységek rendelkezésére.
A kiterjedt belső és külső, automatikus finiserlehetőségek (tűzés, lyukasztás és füzetkészítés) felgyorsítják a kiadványkészítési folyamatokat, valamint javítják a dokumentumok minőségét.
Széles körű támogatás biztosított a mobil munkavégzés és a felhőszolgáltatások integrálása számára.

Költséggazdálkodás
Azzal, hogy több eszköz funkcióját ötvözik egyetlen hatékony és konfigurálható multifunkciós készülékben, a termékcsalád tagjai elősegítik beruházása megtérülését.
Hatékony és megbízható monokróm nyomtatás biztosított a munkacsoportok és szervezeti egységek számára.
A felhasználóalapú tevékenység-nyomkövetés láthatóvá teszi a nyomtatási szokásokat.
A szabályok alkalmazása és a használat korlátozása a funkciók szintjén, felhasználókra lebontva hajtható végre
A készülékmenedzsment eszközök állapotfigyelési, beállítási, jelentéskészítési és diagnosztikai lehetőségeket kínálnak a hatékony felügyelet és maximális hasznos üzemidő érdekében.
Elérhető az erőforrások – például a távoli faxolás, a címjegyzékek és az Advanced Space dokumentumtár – más iR-ADV készülékekkel való használatának vagy megosztásának képessége.
Adott a lehetőség a költségcsökkentésre és a pénzbedobással működő megoldások integrálására.
Az uniFLOW-eszköz költséghely-kiválasztási és feladatátirányítási lehetőségeivel optimalizálhatók a költségek.

Készülék- és információbiztonság
A díjnyertes és intelligens felhasználóhitelesítés olyan felügyeletet biztosít, amely nincs hatással a felhasználók termelékenységére vagy a kényelmes használatra.
A funkciók felhasználókra lebontva tilthatók le a jogosulatlan használat megelőzése érdekében.
A dokumentumok adatbiztonságát és sértetlenségét szabványos szolgáltatások széles választéka: például a biztonságos nyomtatás, az adattörlés, az IP- és MAC-címek szűrése, valamint az IPSec-protokollcsomag védi.
A beállítások kiterjedt készlete a legmagasabb szintekig, az információbiztonság minden szempontjából biztosítja a megfelelést.
Az iparágban úttörő adatveszteség-megelőzési megoldás, valamint a nyomtatási, másolási, beolvasási és faxolási feladatok ellenőrzése egyaránt elérhető a uniFLOW megoldás segítségével.

Integráció
Az iparági és hálózati szabványok, köztük a Genuine Adobe PostScript és a PCL támogatása gond nélküli integrációt biztosít a vállalatierőforrás-tervezési (ERP), ügyfélkapcsolati (CRM), valamint egyéb üzleti információs rendszerekkel.
Az imageRUNNER ADVANCE termékcsalád teljes portfóliója egységes felhasználói felületet és felügyeleti képességeket biztosít, leegyszerűsítve az eszközparkok kezelését és felhasználók általi üzemeltetését.
A Canon készülékkezelési eszközeivel könnyedén beállíthatja, felügyelheti és frissítheti a készülékét – akár egyedileg, akár egy nagyobb eszközpark részeként.
A Canon nagy teljesítményű, beágyazott MEAP- és webes MEAP platformja a folyamatok optimalizálása érdekében szoros kapcsolatot tart fenn a dokumentum-, beolvasás- és kimenetkezelési megoldások széles skálájával.

Fenntarthatóság
A termékkategóriában vezető Jellemző energiafogyasztási (Typical Electricity Consumption – TEC)* minősítések jellemzik a termékcsaládot.
Az energiafogyasztás alvó üzemmódban mindössze 1 W vagy kevesebb.
A termékcsalád tagjai újrahasznosított anyagok és bioműanyagok felhasználásával készülnek.
ENERGY STAR® által minősített. 

[#tulajdonsagok#]
Vissza Ajánlatkérés
pageup